0705-537812 info@adventuresaro.se

Konferens på Vinga med övernattning

Vinga tillhör er….

Nu finns möjligheten att få uppleva en av de finaste miljöerna Sverige har att erbjuda. Historia, frisk havsluft, solnedgång i västerhavet och trevligt sällskap brukar vara ett vinnande koncept för en lyckad sammankomst.

Vi hämtar upp er med våra båtar från valfri plats i Göteborg och tar er på en underbar tur i Göteborgs södra skärgård innan vi anlöper Vinga. Vid ankomst sker inkvartering i våra hus ”Påvelund” och ”Fyrbiträdesbostaden” innan det serveras ankomstfika och er konferens kan börja.

Vi ser till att ni får en bekymmersfri miljö, där vi servar er med dryck och lunch. Ni konfererar i något/båda husen innan kvällens aktiviteter tar vid och kvällen är fortfarande ung.

Dagen efter dukas det upp en frukostbuffé innan vi checkar ut och båtarna tar er åter mot fastlandet.

FAKTA

Typ av aktivitet:
Konferens, Naturupplevelse, Roligt, Extraordinärt
Syfte:
Jobb och socialt
Antal deltagare:
6 – 22 personer
Pris:
3,400:- pp
Start:
Göteborg med omnejd
Ingår:
Rib transport från Göteborg med omnejd, All utrustning för transporten, Ankomst fika, Tillgång till konferensanläggningen, (WiFi, projektor, whiteboard, ljudanläggning.), Frukt och ramlösa, Lunchbuffé inkl alkoholfri dryck, Eftermiddagsfika, Skaldjurs/grillbuffé inkl. alkoholfri dryck, Inkvartering i enkel/bubbel/3 –bädds /4-bädds rum (Sängkläder ingår), Frukostbuffé
Tillval:
Alkoholhaltig dryck enligt önskemål till maten
Bastu /relaxavdelning (Handduk ingår)
120:- pp
Guidning på Vinga inkl fyrbesök
– Enl offert
Ostronöppning inkl ”bubbel”
150:- pp
Aktiviteter efter önskemål
fr 120:- pp

Moms tillkommer på samtliga priser